Warning: The use statement with non-compound name 'AllowDynamicProperties' has no effect in /var/www/nordonline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-user-frontend/wpuf.php on line 37
Termisk Spa og Termiske bade - Nordsjælland
nordsjaelland

Termisk Spa og Termiske bade

Termiske bade er et badeanlæg, der har flere funktioner, der kombinerer temperatur med pleje af kroppen. 

termisk bad spa og wellness nordsjælland

Termisk Spa og Termiske bade er in for tiden

Ligesom hamam findes der dokumentation tilbage til de gamle romere for, at de benyttede sig af varme kilder eller termiske bade, som de også bliver kaldt i Italien. Romerne anvendte kilderne som badeanstalter. I dag bruger hele verden både naturlige og kunstige termiske bade i forbindelse med øget velvære.

Termiske bade var naturlige varmekilder i det fri, og findes i dag over hele verden. Typisk er kilderne 40-70 grader i temperatur afhængig af den vulkanske aktivitet fra jordlagene under.

Hvilket spahotel skal jeg vælge?

Stilen er ofte forskellige på spahoteller og man skal vælge et der passer til ens type, nogle spahoteller er meget moderne andre er mere analog.

Spa-weekend: 

Spørgsmål og svar om spaophold

Book dit spahotel via Spaopholdsguide.dk

Historien om spa og wellness

Hvornår er det bedst at tage på spa ophold?

Hvor gammel skal man være for at tage på spahotel?

Spa ophold er for voksne og ofte skal man være 18 år eller ledsaget af voksne

Pakkeliste til ophold med spa og wellness

 
Termisk Spa og Termiske bade i nordsjælland - nyhed og nyheder
Badetøj (et pr dag)

Et sæt per dag du er afsted, så du slipper for at skulle tørre det brugte og genbruge. Derudover får du også en chance for at vise dig i flere sæt badetøj.

Træningstøj

Er du til fitness og træning, selvom du er på wellnessophold? Vi anbefaler at du husker tøj til fitness så er du sikker.

Behageligt tøj til om dagen

Wellnessophold handler om afslapning. Medbring gerne løst tøj, som ikke strammer og som du slapper af i.

Par spa ophold og middag

Skal du ud og spise middag om aftenen anbefalder vi pænt tøj til dette. De fleste spahoteller, spaophold eller wellnesssteder har en restaurant og det kan være det oplagt at tilbringe en afslappende aften her. 

Shampoo, Balsam, makeup, etc.

Råd til både herre og damer, medbring dine egne favoritter af produkter, så er du sikker på at du får den bedste spa oplevelse og pleje

En god podcast og musik til ørene

Vi kobler alle af på forskellige vis, et wellnessophold vil sikkert give anledning til en god bog, podcast eller musik som prikken over i´et

Undgå at medbringe på Spaophold

Håndklæder, badekåbe og badetøfler, da det alt sammen udleverest. Se dog altid stedets hjemmeside for de små detaljer om hvad der udleveres, så du er sækket ind.

 
Ofte stillede spørgsmål