nordsjaelland

Sushi Taro

Sushi Taro

Sushi Taro

Passion

Vores passion ligger i at vi konstante søgen efter nye smage indenfor sushi.
Vores køkken Chef Noi har desuden deltaget i World Sushi Cup 2013 i Tokyo, så vi tør godt love vores gæster en helt ekstraordinær smagsoplevelse for alle sanser.

Åbningstider

Mandag

Lukket
Tirsdag — Torsdag
kl. 15:00 — kl. 20:00
Fredag — Lørdag
kl. 13:00 — kl. 20:00
Søndag
kl. 15:00 — kl. 20:00

Sushi Taro

Hos Sushi Taro er maden altid af den højeste kvalitet.  Vores køkkenchef og stifter Noi udvælger personligt alle råvare der benyttes i køkkenet, til at skabe en oplevelse på tallerkenen.
Sushi Taro er blandt de bedste Sushi restauranter i Danmark, med en bruger bedømmelse på 4.9 stjerner ud af 5 mulige vil du og dit selskab ikke blive skuffet.
Nyd maden i lokaler inspireret af den japanske kultur der sammen med made uden tvivl sætter rammerne for en hyggelig aften.

 

OI

EXECUTIVE CHEF

Chef Noi blev særligt udvalgt til at deltage i  verdensmesterskabet for sushi kokke i 2013 af Mr. Kazato, ejeren af AJSA, den eneste statsanerkendte sushiskole i Japan. Han var på studietur verden rundt for at finde de udvalgte kokke, der skulle få lov til at dyste med om verdensmesterskabet. I Danmark fandt han Noi, som dengang huserede hos Sushi Lovers i Torvehallerne i København. Med 16 års erfaring som sushikok idag driver Noi den anerkendte sushi restaurant i Helsingør, Sushi Taro.

SU

CHEF DE CUISINE

Vores chef Su har 9 års erfaring som sushikok. Hun har arbejdet på Sushi Saiko, Sushi Treat og Sushi Lovers. Hun er kendt i store dele af København som Sushichef Su. Hendes speciale saucer er bl.a. Teriyaki sauce.

Sushi Taro
Stengade 4B,
Post nr. 3000
By: Helsingør
Tlf: +45 49211200
info@sushitaro.dk
Faciliteter
Parkering til rådighed, Vegetarvenlig, Veganske retter, Frokost, Familier med børn, Fisk, Svinekød, Familievenligt
Vores passion ligger i vores konstante søgen efter nye smage indenfor sushi.

Andre fandt interessant

Kom på Nordonline

Det er nemt at komme på Nordonline
Driver du virksomhed i Nordsjælland – opgrader eller tilmeld din virksomhed i dag og connect med dine kunder.