Strandmøllekroen
Strandmøllekro ligger for enden af kærlighedsstien i området Springforbi, Klampenborg, hvor den har fungeret som kro siden 1811.
Her vil du kunne få en moderne fortolkning af det danske køkken imens du sidder og nyder udsigten over Øresund.
Velkommen til Strandmøllekroen
Se vores Skaldyrsbuffet på Strandmøllekroen
Nytårsmenu – Take Away
Levering på hele Sjælland eller afhent på kroen.
Menu
Snacks – forret – hovedret – dessert – Alle herlighederne se pris på hjemmesiden
Forret – Strandmøllekroens Nytårsmenu
Luftigt fladbrød stegt i estragonolie – morkel- & svampecreme tilsmagt fermenteret hvidløg – lufttørret & rødvinsmarineret Bresaola – syltede rødløg
Mellemret (Tilvalg) – Strandmøllekroens Nytårsmenu
Halv hummerhale stegt i egen skal – cremet musling og skaldyrsbisque med safran skilt med purløgsolie – syltet fennikel.
Hovedret – Strandmøllekroens Nytårsmenu
Kødspiseren: Mør og saftig bøf af kornfodret okse af racen Black Angus – vendes i kroens peberrod
Pescetaren: laksfilet (+29,-)
Vegetaren: Svampe Bøf med bønneragout
Græskar bagt med hvidløg og timian – Hokkaido puré – syltede perleløg – ristede små kartofler – cremet sauce på æble og fermenteret hvidløg
Nytårsmenu
Dessert – Strandmøllekroens Nytårsmenu
Kraftig og cremet chokoladekage med karamel og pekannødder samt mandler – skovbærcoulis – havreknas med hindbær og yoghurtpulver – valnøddemousse tilsmagt 58% chokolade
Natmad eller førstehjælpskit til den 1. januar:
Køkkenchefens bearnaiselasagne – hvidløg – timian – mornaysauce med ægte bearnaise –
3 slags revet ost på toppen, Mozzarella & Gammelknas & Vesterhavsost 😀
Lækre tilvalg
Mellemret 179,-
Caviar Baerii 15. gram. 189,-
Stegt Foie gras til hovedretten 59,-
6 østers samt 1 østerskniv 149,-
Halv hummerhale til hovedretten (duer både til fisk og kød hovedret) 99,-
Børneburger 89,-
Ekstra dessert 99,-
Natmad eller førstehjælpskit til den 1. januar 125,-
Vine
Vine udvalgt af vores Strandmøllekro Sommelier
Cava: Castellblanc – Økologisk – Brut 99,-
Champagne: Charles Mignon – Brut 1.Cru 299,-
Forret: 2019 – Fleurie – Christian Bernard VV 129,-
Mellemret: 2021 – Sancerre – Gerard Millet 199,-
Hovedret med fisk og vegetar: 2017 – Chardonnay – Sonoma – Rodney Strong 199,-
Hovedret med okse: 2019 – Chateauneuf du Pape “La Fagotiére” – Dom. Palestor 199,-
Dessertvin: Vin doux Natural – Banyuls – Vignerons Catalans 119,-
Take Aawat – Afhentning og levering på Strandmøllekroen
Du vil med din ordrebekræftelse modtage dit afhentningstidspunkt, som enten er den 30. eller 31. december.
Levering til døren på hele Sjælland 299,- ankommer den 30. december mellem kl. 08.00 og 20.00
Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.
–
Sidste mulighed for bestilling til hjemmelevering er den 28 december kl. 18.00.
Sidste mulighed for bestilling til afhentning er den 29 december kl. 15.00
Sidste afbestillings dato og redigering er den 27-12-2022 kl. 18.00
Søndagsbordet
Hver søndag byder vi indenfor til ren råhygge og det helt store danske søndagsbord for hele familien.
–
Madanmeldelse
af nielsmartin på tripadvisor
Hillerød, Danmark
Dejlig selskabsmenu
Vi var et selskab på 12 personer der var inviteret på frokost i anledning af en af mine venners runde fødselsdag.
Vejret fra fremragende i betragtning af, at vi er i september, så vi blev modtaget med bobler på terrassen.
Derefter trak vi indenfor og blev placeret ved et veldækket langbord med fin udsigt til Øresund.
Der var dækket op med stivede duge og ligeså servietter, men bestikket var meget slidt, hvilket trak noget ned i helhedsindtrykket.
Der var bestilt en tallerkenserveret selskabsmenu med fire retter og kaffe med sødt på forhånd.
Forretten var med friskpillede rejer med æbletern, citron og purløgsolie. Velsmagende.
Anden ret var en lakserilette med friskost og ørredrogn. Også dejligt.
Hovedretten var oksemørbrad med pebersauce, små kartofler og grønt.
Kædet var meget mørt og saucen trak op, mens det grønne råkosttilbehør måske var en smule ordinært.
Desserten var en kraftig chokoladekage med en dejlig jordbæris og skovbærcoulis. Også en dejlig ret at slutte af med.
Den tilhørende vinmenu var rigtig god og alt i alt over middel for, hvad der tilbydes af vinmenuer rundt omkring. En positiv overraskelse.
Alle retter og vine blev præsenteret af tjeneren. Det fungerede godt.
Kaffe og små stykker kage og sødt blev nydt på terrassen i det gode vejr.
Ganske udmærket.
–
DinnerBooking:
Bordbestilling