Warning: The use statement with non-compound name 'AllowDynamicProperties' has no effect in /var/www/nordonline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-user-frontend/wpuf.php on line 37
Snekkersten Strand - Nordsjælland
nordsjaelland
Snekkersten Strand - strande i nordsjælland

Snekkersten Strand

Snekkersten Strand er en lang, men smal strand. Den har fint sand og er børnevenlig.

Der er flere gode badebroer og mulighed for at sejle. Nord på, mod havnen, er der mere plads på stranden og der er ofte flere besøgende.

Havnen har på både forenings lokaler og der er også en sommer restaurant med terrasse og ishus. Sydpå, mod københavn, er der en Spar Købmand med et imponerende udvalg af dagligvare, ligeledes med gode parkering forhold og tilhørrende ishus. 

Stranden har livreddere om sommeren og er bestemt en af de mest populære strande i Nordsjælland. 

Snekkersten Strand

Borde og Bænke 

Bag stranden ligger græsarealer, hvor der er opsat borde og bænke.

Badeforhold
Da stranden er godt skærmet, er der sjældent vind og bølger, så badeforholdene er gode og sikre.

Vinterbadning
Snekkersten Strand kan varmt anbefales både sommer og vinter. Vinterbadning er nemlig også populært også selv om der is der skal laves hul på. 

Egebæksvangskov
Egebæksvangskov er mod syd på den anden side af strandvejen og kun 5 min gangs fra Snekkersten Strand. Skoven har både et nyere rostik trænings bane og smukke stier med en større eng. Forenden af engen ligger Egebæksvangs Kirke som huser brylluper og har en tilhørrende kirkegård.

 

 

 

Snekkersten Havn

 

For yderligere information vedr. haven, bådpladser og reglementer benyt nedenstående link.

 

 

Kontakt
http://www.snekkerstenhavn.dk/
adm@snekkerstenhavn.dk

Fun fact. 
Byens navn, Snekkersten (Snekker-sten) kommer fra snekke, som er en skibstype. Navnet henviser til en stor sten i strandkanten, som har været anvendt som fortøjningssted.