nordsjaelland

Restaurant Sletten

restaurant sletten

Restaurant Sletten

Gourmetrestaurant ved vandkanten i Humlebæk.

MAD

Maden på Restaurant Sletten tager sit afsæt i det moderne dansk-nordiske køkken med en klar forbindelse til den mere traditionelle klassiske franske stil.

 Råvarerene er fortrinsvis de bedste danske og helst lokale, akkompagneret af de bedste europæiske specialiteter.

Fisk og skaldyr er altid at finde på menukortet. Hver morgen henter vi dagens forsyninger af friske fisk og skaldyr hos de lokale fiskere kun 40 meter fra restauranten.

Menukortet består af ca. 15 retter der løbende udskiftes i takt med sæsonen og humøret i køkkenet.

restaurant sletten restaurant sletten

RESTAURANT SLETTEN

Naturskøn restaurant i Nordsjælland

På Øresunds kyst, som perler på en snor, ligger de naturskønne områder og hyggelige havne i Nordsjælland langs Strandvejen. Omgivet af små, hyggelige fiskerhuse og med direkte udsigt til Øresund finder du vores lille perle af en restaurant i Nordsjælland, Restaurant Sletten. Her har du rig mulighed for at indånde den friske luft, finde roen og nyde udsigten til Øresund og Sletten havn, der huser alt fra store sejlbåde til små optimistjoller.

FROKOST

Nyd en klassisk frokost eller en hyggelig aftenstund på vores solrige terrasse eller indendøre i den hyggelige og afslappede atmosfære på vores restaurant i Nordsjælland.

KLASSISK

Afsættet i alt vi serverer på Restaurant Sletten tages i det klassiske køkken med stort fokus på hver enkelt råvare. Vores råvarer findes fortrinsvist fra de bedste leverandører i Danmark, men suppleres også med de bedste europæiske specialiteter som trøfler, oste og den spanske sortfodsskinke. Alle leverandører er nøje udvalgt og samarbejdet nært, så vi kan sikre at kvaliteten følger de ambitioner, vi har på vores restaurant i Nordsjælland.

MENUKORT

Vores menukort er klassisk og består af cirka 20 retter, der udskiftes i takt med sæsonernes aktualitet og årstidens bedste råvarer. På vores restaurant i Nordsjælland byder vi på både frokost og aftensmad i naturskønne omgivelser. Til frokost serverer vi et lækkert udvalg af klassiske retter Á la carte samt vores frokostmenu. På kortet finder du blandt andet vores, af nogle, meget berømmede fiskesuppe på pighvar, jomfruhummer, fennikel, safran og tomat. Vores frokostmenu består af tre retter inklusiv mineralvand og petit four med dertilhørende kaffe eller te.

AFTEN

Til aften serverer vi klassiske retter Á la carte. Retterne serveres i forrets-størrelse, hvorfor vi anbefaler vores gæster et sted mellem 3-5 retter til en aften på vores restaurant i Nordsjælland. Foretrækker du, at vi vælger aftenens menu, har vores dygtige kokke sammensat en Sletten Menu, der består at et alsidigt og lækkert udvalg af specialiteter fra det klassiske køkken. Menuen kan suppleres med en dertilhørende vinmenu. Alle skal kunne være med. Derfor er priserne overkommelige og mulighederne på menukortet mange.

Restaurant Sletten

Udover frokost og aften a la carter tilbyder vi også arrangementer.

Arrangementer:

  • BRYLLUPPER
  • KONFIRMATION
  • BUSINESS-MIDDAGE
  • BEGRAVELSER

 

Restaurant Sletten
Gl. Strandvej 137
Post nr. 3050
By: Humlebæk
Tlf: +45 49191321
info@sletten.dk
Faciliteter
Michelin, Gratis parkering, Gode Parkeringsforhold, Kørestolsadgang, Toiletter, Restaurant, Vegetarvenlig, Veganske retter, Glutenfri retter, Frokost, Udstedelse af gavekort, Serverer alkohol, Familier med børn, Børn, Særlige lejligheder, Forretningsmøder, Udendørsservering, Fisk, Havudsigt, Vandreture, Mellemklasse, Arrangementer

Andre fandt interessant

Kom på Nordonline

Det er nemt at komme på Nordonline
Driver du virksomhed i Nordsjælland – opgrader eller tilmeld din virksomhed i dag og connect med dine kunder.