Restaurant 1861

Restaurant 1861 på Marienlyst Strandhotel i Helsingør

Restaurant 1861

Velkommen tilrestaurant 1861 en gastronomisk højborg

1861 byder på en sanseoplevelse der på delikat vis parrer køkkenchefens visionære køkken med en helt unik location.
Køkkenet lader sig ikke binde af stramme kulinariske dogmer, men lader nysgerrigheden.

Restaurant 1861

Restauranten serverer nytænkende anretninger inspireret af både det franske og nordiske køkken. 18612 er en gourmet oplevelse på kanten af Øresund. Vi har fokus på havet og den skønne natur, der ligger lige omkring os, så glæd dig til masser af lokale sanseindtryk. Vælge fra a la carte kortet eller 5/7 retters menu med mulighed for tilkøb af  caviar og østers.

Åbningstider

Man-lørdag 17.30 -22.00
Søndag 1130-14,30 17,30-22.00

 

Menuer

7 serveringer 695,- (tirsdag, torsdag og lørdag)

 

Snacks

Friteret østers – Lime – Wasabi

Jomfruhummer – Teriyaki – Basilikum

Variation af løg – Glaseret oksekæbe- Thybo

Farseret vagtel – Kejserhat – Syrlig hønsefumé

Dansk ost – Sprødt – Sødt – Surt

Chokolade – Yuzu – Marengs

 

7 serveringer 695,- (mandag, onsdag, fredag og søndag)

 

Snacks

Friteret østers – Lime – Wasabi

Carpaccio af vildt – Trøffel – Tyttebær

Helleflynder – Græskar – Musling – Peberrod

Oksemørbrad – Spæde kål – Selleri – Portvins glace

Dansk ost – Sprødt – Sødt – Surt

Gulerod – Mynte – Valnød

A la carte (mandag, onsdag, fredag & søndag)

 

Rossini Black Label, Dild og Fingerlime 198,-

Fine poise østers 3 stk. 110,- // 6 stk. 160,-

Friteret østers – Sauce tartare 115,-

Kammusling – Svampe bouillon – Syltet citrongræs 165,-

Stegt helleflynder – Gulerod – Kantareller – Røg 225,-

Kalvemørbrad – Brombær – Cognac – Enebær 265,-

 

Havgus – Brioche – Hyben 115,-

Vilde blåbær – Skyr – Havre 115,-

Petit fur 68,-

 

A la carte (tirsdag, torsdag og lørdag)

 

Rossini Black Label, Dild og Fingerlime 198,-

Fine poise østers 3 stk. 110,- // 6 stk. 160,-

Friteret østers – Sauce tartare 115,-

 

Torsk – Salvie – Kyllingeskind – Selleri 165, –

Glaseret oksekæbe- Blomkål – Vesterhavsost – Saltsyltet citron 225, –

Farseret vagtel – Blommer – Kastanje – Madeira 265, –

 

Havgus – Brioche – Hyben 115, –

Havtorn – Æble – Hvid chokolade 115,-

Petit fur 68,-

 

Ang. allegener spørg tjeneren

Restaurant 1861
Nordre Strandvej 2A
Post nr. 3000
By: Helsingør
Tlf: +49214000
info@brasserie1861.dk
Faciliteter
Gratis parkering, Opladningsstander til elbiler, Toiletter, Vegetarvenlig, Veganske retter, Glutenfri retter, Familier med børn, Gratis WiFi, Havudsigt, Ved stranden
Vores vinmenuer er skræddersyet til maden

Kom på Nordonline

Driver du virksomhed i Nordsjælland – opgrader eller tilmeld din virksomhed i dag og connect med dine kunder.