Restaurant 1861
Velkommen til
en gastronomisk højborg
1861 byder på en sanseoplevelse der på delikat vis parrer køkkenchefens visionære køkken med en helt unik location.
Køkkenet lader sig ikke binde af stramme kulinariske dogmer, men lader nysgerrigheden.
Restaurant 1861
Restauranten serverer nytænkende anretninger inspireret af både det franske og nordiske køkken. 18612 er en gourmet oplevelse på kanten af Øresund. Vi har fokus på havet og den skønne natur, der ligger lige omkring os, så glæd dig til masser af lokale sanseindtryk. Vælge fra a la carte kortet eller 5/7 retters menu med mulighed for tilkøb af caviar og østers.
Åbningstider
Man-lørdag 17.30 -22.00
Søndag 1130-14,30 17,30-22.00
Menuer
7 serveringer 695,- (tirsdag, torsdag og lørdag)
Snacks
Friteret østers – Lime – Wasabi
Jomfruhummer – Teriyaki – Basilikum
Variation af løg – Glaseret oksekæbe- Thybo
Farseret vagtel – Kejserhat – Syrlig hønsefumé
Dansk ost – Sprødt – Sødt – Surt
Chokolade – Yuzu – Marengs
7 serveringer 695,- (mandag, onsdag, fredag og søndag)
Snacks
Friteret østers – Lime – Wasabi
Carpaccio af vildt – Trøffel – Tyttebær
Helleflynder – Græskar – Musling – Peberrod
Oksemørbrad – Spæde kål – Selleri – Portvins glace
Dansk ost – Sprødt – Sødt – Surt
Gulerod – Mynte – Valnød
A la carte (mandag, onsdag, fredag & søndag)
Rossini Black Label, Dild og Fingerlime 198,-
Fine poise østers 3 stk. 110,- // 6 stk. 160,-
Friteret østers – Sauce tartare 115,-
Kammusling – Svampe bouillon – Syltet citrongræs 165,-
Stegt helleflynder – Gulerod – Kantareller – Røg 225,-
Kalvemørbrad – Brombær – Cognac – Enebær 265,-
Havgus – Brioche – Hyben 115,-
Vilde blåbær – Skyr – Havre 115,-
Petit fur 68,-
A la carte (tirsdag, torsdag og lørdag)
Rossini Black Label, Dild og Fingerlime 198,-
Fine poise østers 3 stk. 110,- // 6 stk. 160,-
Friteret østers – Sauce tartare 115,-
Torsk – Salvie – Kyllingeskind – Selleri 165, –
Glaseret oksekæbe- Blomkål – Vesterhavsost – Saltsyltet citron 225, –
Farseret vagtel – Blommer – Kastanje – Madeira 265, –
Havgus – Brioche – Hyben 115, –
Havtorn – Æble – Hvid chokolade 115,-
Petit fur 68,-
Ang. allegener spørg tjeneren