nordsjaelland

M/S Museet for Søfart

M/S museet for Søfart i Helsingør, Nordsjælland

M/S Museet for Søfart

Åbningstider

Åbningstider

Priser

Voksne
125 kr.

Børn under 18 år

Gratis

 

Studerende (med gyldigt studiekort)

95 kr.

Parkering

Der er 3 timers parkering langs med Ny Kronborgvej ved Værftshallerne. Bag Værftshallerne ud mod busholdepladserne, er der 24 timers parkering. Der er flere handicapparkeringspladser på begge parkeringsområder. Man kan desuden parkere ved Nordhavnen, nede ved havnen, ved Grønnehave station/langs jernbanen eller ved den store parkeringsplads skråt over for Danserindebrønden. Derudover kan man også parkere på Kronborgs store grus betalingsparkeringsplads.

Cykler

Der er opsat cykelstativer ved Kronborgs parkeringsplads.

Læs gerne Praktisk information også.

Kørestole

Man kan stort set komme rundt på hele museet som kørestolsbruger. Bemærk, at indgangen til museet er en lang sliske. Museet råder over en kørestol, som man kan låne. Der er mulighed for at reservere kørestolen til en bestemt dato ved at kontakte butikken på shop@mfs.dk.

Gratis garderobe

Rygsække, store tasker og paraplyer må ikke tages med i udstillingsområdet. I garderoben er der aflåselige bokse til opbevaring af tasker og overtøj.

M/S museet for Søfart i Helsingør, Nordsjælland

 Adgang til café og butik

Du kan besøge museets butik uden at indløse billet til museet. Butikken finder du via hovedindgangen til museet.

Adgang til caféen via den store dok-trappe.

Mad

Det er ikke tilladt at spise eller drikke i museets udstillinger. Medbragt mad kan indtages udendørs i dokken. Spørg evt. i foyeren.

Pusleplads

Der er pusleplads ved toiletterne i foyeren og ved toiletterne i caféen.

Internet

Der er gratis wifi på museet.

Fotografering

Man må gerne fotografere på museet.

  • Kæledyr må ikke medbringes på museet. Førerhunde og servicehunde er tilladt.
  • Rygning er ikke tilladt på museet.

Grupperabat

Ved grupper på 15 personer og derover gives der 20 % på entrébilletten. Alle gruppebesøg skal bookes på forhånd. Er besøget ikke booket, kan man risikere at blive afvist ved billetsalget af kvalitets- og sikkerhedsmæssige årsager. Book på booking@mfs.dk.

Gratis adgang

Handikapledsagere har gratis adgang ved fremvisning af ledsagerkort. Studerende ved de maritime uddannelser har gratis adgang ved fremvisning af gyldigt studiekort eller studierelateret sømandsuniform.

Daginstitutioner, skoler og uddannelser på egen hånd

Alle skole- og uddannelsesgrupper fra vuggestuer, børnehaver, skoleklasser, ungdomsuddannelser og videregående uddannelser med ledsagende pædagoger, lærere og undervisere, skal booke besøg på forhånd. Er besøget ikke booket, kan man risikere at blive afvist ved billetsalget af kvalitets- og sikkerhedsmæssige årsager. Der gives gratis adgang til alle skole- og uddannelsesgrupper med max 30 børn, elever eller studerende, og max. 3 ledsagende pædagoger, lærere eller undervisere. Den samlede pris pr. skole- og uddannelsesgruppe er 100 kr. i bookinghåndtering. Ved betaling med faktura tillægges et gebyr på 25 kr.

M/S Museet for Søfart
Ny Kronborgvej 1
Post nr. 3000
By: Helsingør
booking@mfs.dk
Faciliteter
Gratis parkering, Opladningsstander til elbiler, Handicapvenlig, Toiletter, Cafe, Familier med børn, Børn, Gratis WiFi, Vandreture, Familievenligt
M/S Museet for Søfart er i verdensklasse

Andre fandt interessant

Kom på Nordonline

Det er nemt at komme på Nordonline
Driver du virksomhed i Nordsjælland – opgrader eller tilmeld din virksomhed i dag og connect med dine kunder.