La Dolce Vita

restaurant

La Dolce Vita

Italiensk restaurant i hjertet af Helsingør

​Har du lyst til autentisk italiensk mad, og leder du derfor efter en italiensk restaurant i Nordsjælland, som kan danne rammerne for en hyggelig aften med god mad og godt selskab? Så er vores restaurant, La Dolce Vita i hjertet af Helsingør, bestemt et besøg værd.

Vores restaurant er ejet af italienere, og den har eksisteret i Helsingør i 10 år.

Autentisk italiensk mad der tilberedes fra bunden

Vi elsker at tilberede autentisk italiensk mad, have gæster og mærke, at når vi gør et godt stykke arbejde, så gør det en forskel for vores gæster. Vores målsætning har altid været at tilberede lækker mad med masser af smag både i vores restaurant, men også når vores gæster henter maden ud af huset.

Vi tilbereder italiensk mad helt fra bunden af, og vores menu henvender sig især til dig, der gerne vil have lidt ud over det sædvanlige, uden at der er tale om fine dining.

Afholdelse af selskaber og arrangementer

I vores lokaler har vi plads til op til 45 gæster, og de er derfor også velegnede til selskaber og forskellige former for arrangementer. Det kan du læse mere om her, hvor du også kan sende os en forespørgsel på et arrangement, du har i tankerne.

Bestil bord på en ægte italiensk restaurant

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at reservere bord til et velsmagende måltid på en autentisk italiensk restaurant, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring vores menu. Er du i nærheden, er du også altid velkommen til at kigge forbi vores restaurant for at se, om vi har et bord til dig.

Vi glæder os til at tage imod dig!

La Dolce Vita
Kongensgade 6
Post nr. 3000
By: Helsingør
Tlf: +45 4549211880
info@la-dolcevita.dk
Faciliteter
Vi laver autentisk italiensk mad i hjertet af Helsingør.​

Kom på Nordonline

Driver du virksomhed i Nordsjælland – opgrader eller tilmeld din virksomhed i dag og connect med dine kunder.