Kultur Stationen Humlebæk

kulturhus kulturstationen humlebæk

Kultur Stationen Humlebæk

Kulturstationen er Humlebæks brugerdrevne kulturhus, hvor du kan opleve et væld af aktiviteter for både store og små.

Det årlige medlemsskab koster 100 kroner og giver ud over medbestemmelse også mulighed for at bruge husets lokaler til at arrangere begivenheder til glæde og gavn for andre brugere. Deltagelse i de fleste af husets aktiviteter er dog åbent for alle.

Lokaler kan lånes af foreninger og af enkeltpersoner til aktiviteter med alment oplysende indhold. Lokalerne udlånes IKKE til private fester og arrangementer. Se mere om reglerne for brug af huset i menuen øverst på siden.

KONTAKT OS VIA:

Info@kulturstationen3050.dk

Formanden@kulturstationen3050.dk

Arrangementer@kulturstationen3050.dk

Kassereren@kulturstationen3050.dk

OM FORENINGEN

KulturStationen i Humlebæk er en almenoplysende forening, hvis formål er at medvirke til at udvikle Humlebæk Centrum – arkitektonisk, byplanmæssigt og kulturelt.

Vi råder over det gamle posthus, og håber du har lyst til at være med til at skabe liv i byen.

 

Grundstenene til foreningen blev lagt, da en gruppe Humlebæk-borgere samledes første gang for cirka 8 år siden. Vores udgangspunkt var, at vi alle syntes at Humlebæks centrum havde et stort potentiale og mange uudnyttede muligheder. Her er mange menneskelige ressourcer samlet. Her er kultur og natur: Vi har Louisiana, Krogerup Højskole, Aarstiderne, skove, strande, marker og havne og ildsjæle.

Men byens centrum levede ikke op til sit potentiale. Centret var nedslidt, posthuset lukket, biblioteket og daginstitutioner var i spil og hvad var planen med vartegnet Humlebæk Station og området foran Stationen? Kunne der ikke ske mere?

Gruppen mente, at her var – og er – et stort potentiale, men hvordan kunne vi videreudvikle den by, så vi også fremover gerne vil leve og bo her, og hvordan kunne vi understøtte Humlebæk som kulturby?

Efter mange møder i små og større forsamlinger, tilbød Fredensborg Kommune os nøglerne til posthuset, så vi kunne samle kræfter i Humlebæk om at udvikle Humlebæk Centrum og samtidig afprøve hvilke kulturaktiviteter, der var grundlag for her i Humlebæk.

I november 2017 stiftede vi foreningen KulturStationen. Vi fik nøglerne til posthuset i december ’17, og vi åbnede på KulturStationen i marts 2018. Siden da har huset været lokalitet for flere hundrede arrangementer skabt af foreninger, os selv og i særdeleshed byens ihærdige ildsjæle.

Medlemskab

Vil du være med til at udvikle din by og/eller støtte KulturStationens formål, er det en god anledning til at melde dig ind i foreningen. Et medlemsskab kommer uden forpligtelser, men er en kæmpe hjælp i vores daglige arbejde.

Du er samtidig med til at tilkendigive din interesse for et kulturelt samlingssted i bymidten.

Kultur Stationen Humlebæk
Humlebæk Center 44
Post nr. 3050
By: Humlebæk
Info@kulturstationen3050.dk
Faciliteter
Opladningsstander til elbiler, Gode Parkeringsforhold, Handicapvenlig, Toiletter, Særlige lejligheder, Prisbilligt, Familievenligt
Vi glæder os til at se dig i huset til foredrag, koncerter, kunstudstilling i galleriet og meget meget mere.

Kom på Nordonline

Driver du virksomhed i Nordsjælland – opgrader eller tilmeld din virksomhed i dag og connect med dine kunder.