nordsjaelland

Hotel Frederiksværk

Hotel - 3300 Frederiksværk

Hotel Frederiksværk

Hotel Frederiksværk

Måske Frederiksværks bedste hotel

 

– 200 år gammelt hotel

Hotel Frederiksværk med en beliggenhed i centrum af Frederiksværk med byens kulturhus Gjethuset, kanalerne og bymuseet som nærmeste naboer, er der al mulig grund til at lægge vejen forbi et af Nordsjællands førende spisesteder med et velassorteret spisekort, gode vine og nogle yderst favorable priser.

quote[1]  I sommersæsonen er det muligt at nyde en velkomstdrink i de smukke og ugenerede omgivelser i gårdhaven, som er indrettet med lækre havemøbler og er omkranset af grønne træer – langt væk fra byens støj og lar

Hotel Frederiksværk, overnatning i Nordsjællandm.

 

Det 200 år gamle hotel i hjertet af Nordsjælland med rimelig kort afstand til henholdsvis København, Sydsverige, Fyn, Jylland.
Her byder vi de mange gæster velkommen i de smukke og nyrestaurerede omgivelser.

 

Hotel Frederiksværk har siden 2015 fået et kolossalt pift, alle værelser og selskabslokaler er blevet sat total i stand fra top til tå.

Vi er nu i gang med en renovering af hotellets facade, som er færdig til efteråret 2015 og frem til 2021. Kom forbi og se det flotte hotel og hold din næste fest i Frederiksværk.

 

Gratis Wi Fi på hotellet.

Hotel Frederiksværk nu med stor ny legeplads til børn og barnlige sjæle kom og check den ud.

Vi holder weekend arrangementer hver weekend med musik / dans til 4 mands live band, weekend med det hele.
Prøv også vores julearrangement og vores store nytårs arrangement, se det hele under arrangementer.

Restaurant holder åben til diner dance

Restaurant Madam Schiøtt med musik og dans hver lørdag på Torvet i Frederiksværk er absolut et besøg værd – lækker mad og hyggelig stemning

Grønne omgivelser

I sommersæsonen er det muligt at nyde en velkomstdrink i de smukke og ugenerede omgivelser i gårdhaven, som er indrettet med lækre havemøbler og er omkranset af grønne træer – langt væk fra byens støj og larm.

Hyggelig by

Med en beliggenhed i centrum af Frederiksværk med byens kulturhus Gjethuset, kanalerne og bymuseet som nærmeste naboer, er der al mulig grund til at lægge vejen forbi et af Nordsjællands førende spisesteder med et velassorteret spisekort, gode vine og nogle yderst favorable priser.

Bestil til weekend arrangement 2022

3 retters fest menu samt fri bar minus spiritus dans til live musik, overnatning med dejlig morgenmad fra kr. 1.198,00 pr. person

 Møder & kurser

Nordsjælland - hotel - konference

quote[1] Hotel Frederiksværk kan tilbyde kurser i nyindrettede og elegante lokaler, hvor der er plads fra 15-40 personer i et eller flere tilstødende rum.

De naturskønne omgivelser lige uden for døren giver optimale betingelser for forskellige former for kurser.

 

Ved kurser med overnatning er der attraktive joggingstier i et frodigt skovområde lige uden for døren, ligesom Arresø er beliggende nogle hundrede meter fra hotellet.

 

Her er en fantastisk skøn natur & kano-sejlads.

 

Maden tilberedes af friske råvarer og der gives en sund kost, der er med til at gøre kurset til en optimal oplevelse for deltagerne.

 

Der er mulighed for, at kursister kan overnatte på Hotellet.

Desuden er der også en social gevinst med hygge og samvær om aftenen, i de lækre og nyrenoverede lokaler. Kurser fra min 15 personer.

Hotel Frederiksværk
Torvet 6
Post nr. 3300
By: Frederiksværk
Tlf: +45 47722288
post@hotelfrederiksvaerk.dk
Faciliteter
Gratis parkering, Toiletter, Familier med børn, Særlige lejligheder, Forretningsmøder, Gratis WiFi, Bar/lounge, Cykler til rådighed, Konferencefaciliteter, Familievenligt, Til forretningsrejser
Et besøg værd. Klassisk og moderne hotel – Vi lægger vægt på god stemning og traditionel mad. – 200 år gammelt hotel

Andre fandt interessant

Kom på Nordonline

Det er nemt at komme på Nordonline
Driver du virksomhed i Nordsjælland – opgrader eller tilmeld din virksomhed i dag og connect med dine kunder.