Warning: The use statement with non-compound name 'AllowDynamicProperties' has no effect in /var/www/nordonline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-user-frontend/wpuf.php on line 37
Hotel Fredensborg Store Kro - Nordsjælland
nordsjaelland

Hotel Fredensborg Store Kro

hotel i Nordsjælland

Hotel Fredensborg Store Kro

Hotel Fredensborg Store Kro

Slotsgade 6
3480 Fredensborg

hoteller

Vores fortælling

Fredensborg Store Kro har en lang og spændende historie bag sig lige siden dets opførelse samtidig med storebroderen Fredensborg slot i 1723. Det har haft en central plads i Fredensborgs historie som midtpunkt for royale begivenheder, luksus-opholdssted for borgerskabet og kulturelt trækplaster for alle, der var interesserede i dansk historie og arkitektur.

Det er på mange måder et magisk sted lavet af det stof drømme er gjort af, som ligger os alle meget på sinde og således også undertegnede.

Historisk sted

Der er ingen tvivl om, at tanken om at få muligheden for at overtage og drive dette historiske sted ofte har strejfet os i vores færden gennem livehotel i Nordsjællandt, særligt efter vores tilflytning til Fredensborg kommune i 1996. På det tidspunkt var vores fokus på visionære ideer om at revolutionere hotelbranchen med et helt nyt hotelkoncept, der skulle gøre det muligt for almindelige mennesker, at overnatte på den bedste beliggenhed i byen til den bedste pris.

Små funktionelle værelser – skibskahytter på land blev konceptet kaldt i pressen og virksomheden CABINN er en af de stærkeste hotelvirksomheder i Danmark den dag i dag med 11 hoteller fordelt i hele Danmark.

Det er vores hensigt med Fredensborg Store Kro, at forene de bedste egenskaber ved vores efterhånden folkekendte hotelvirksomhed CABINN med de mange års erfaring vi har indenfor bygningskonstruktion og overnatning og de unikke muligheder, der ligger i stedet.

 

Total Renoveret

Siden erhvervelsen af Fredensborg Store Kro i 2013, har vi bragt magien tilbage til Kroen. Vi har total renoveret Kroen i etaper, og forsøgt at bibeholde charmen og sjælen på stedet. Alle Kroens driftsmæssige funktioner er blevet moderniseret, så vi i dag kan drive en moderne forretning i historiske rammer.

 

a la carte Bistro

I dag rummer Fredensborg Store Kro en populær og veldrevet a la carte Bistro, som har åbent til frokost og aften. Dertil har vi 7 forskellige plenum lokaler som dagligt bliver benyttet til møde/konference samt selskabsgæster. Succesen vokser på Kroen, og derfor så vi et behov for værelsesudvidelse i 2020, som i dag resulterer i, at vi råder over 100 værelser i 2021.

Vi ønsker alle kommende gæster på Fredensborg Store Kro et godt ophold, og håber I vil nyde vores Kro ligeså meget som vi gør.

 

I nærheden findes også:

Seværdigheder

Fredensborg Slot

Golf

Fredensborg Golfklub

Hotel Fredensborg Store Kro
Slotsgade 6
Post nr. 3480
By: Fredensborg
Tlf: +45 71712121
info@storekro.com
Faciliteter
Parkering til rådighed, Toiletter, Restaurant, Veganske retter, Glutenfri retter, Udstedelse af gavekort, Reservationer, Serverer alkohol, Familier med børn, Særlige lejligheder, Forretningsmøder, Udendørsservering, Fisk, Kager, Book nu, betal under opholdet, Gratis WiFi, Bar/lounge, Bryllupssuite, Cykler til rådighed, Vandreture, Aktiviteter, Arrangementer

Andre fandt interessant

Kom på Nordonline

Det er nemt at komme på Nordonline
Driver du virksomhed i Nordsjælland – opgrader eller tilmeld din virksomhed i dag og connect med dine kunder.