nordsjaelland

Frederikssund Golfklub

Frederikssund Golfklub

Frederikssund Golfklub

FGK råder over en 18 hullers bane, en 9 hullers intermediate bane, buggy udlejning, pro shop, samt gode træningsfaciliter der byder på stor drivingrange, pitch- og chipping område og to puttingreens.

18 hullers banen

18 hullers banen er en klassisk par 72 bane med fem par-5 huller, fem par-3huller og 8 par-4 huller. Greenfee priser fra 225 kr.
Frederikssund Golfklub

Nord banen

Nord banen (Intermediate) byder på syv par-3 huller samt to par-4huller. Banen er i 2012 blevet redesignet og forbedret med større greens, længere huller, bunkers og nye udslagssteder. En udfordring for både lav handicapperen og nybegynderen.

 

Træning & Driving Range

Træningsfaciliteterne indeholder drivingrange med 24 udslagssteder, heraf 7 overdækket. Rangeboldene er gratis i forbindelse med spil på banen, og er fra 2013. Stort pitch- og chipping område ved siden af rangen er nyanlagt for få år siden, og indeholder mulighed for både korte og lange bunkerslag, samt indspil fra +60 meter. De to putting greens er anla
gt lige ved 1. tee, og består af en ældre mere flad green, samt en nyere mere kuperet green.

Pro Shop

Derudover byder FGK på buggy udlejning, en fuldt udstyret pro shop bestyret af danmarks mest talentfulde trænere fra Dansk Golf Akademi, omklædnings faciliteter og restaurant omgivelser der får giver en lydt til at blive lidt længere.

Frederikssund Golfklub
all inclusive golfpakke

Med vores all inclusive golfpakke bliver du introduceret til golfsporten på bedste vis med professionel undervisning, lån af kvalitetsudstyr og får en weekend i noget af det flotteste natur, Danmark har at byde på. Så hvad venter du på?

kr. 495,-

Indeholder:

Udstyr

Vi sørger for at stille alt nødvendigt udstyr til rådighed, som du frit kan låne. Det eneste du skal medbringe er godt humør og et par gode sko.

Undervisning

På dagen vil vores professionelle trænere hjælpe dig i gang med dit spil, så du kan få styr på dine slag – og vide præcist, hvad du skal gøre for at ramme bolden rigtigt.

Lækker frokost

Du vil også til arrangementet få frokost, så du kan få stillet din sult – og være helt klar til at indtage banerne!

Alt inkluderet

En nem pakkeløsning, der gør det simpelt for dig. Kort fortalt, så er vores all inclusive golfpakke perfekt til dig, der gerne vil opleve golf, men ikke helt ved hvor du skal starte.

Frederikssund Golfklub
Skovnæsvej 9, Færgelunden
Post nr. 3630
By: Jægerspris
Tlf: +45 47310877
fgk@fgkgolf.dk
Faciliteter
Gratis parkering, Parkering til rådighed, Toiletter, Restaurant, Frokost, Golfbane, Havudsigt, Familievenligt
Frederikssund Golfklub ligger smukt med en fantastisk udsigt over Roskilde Fjord, som kan nydes både fra klubhuset og restaurantens store terrasse.

Andre fandt interessant

Kom på Nordonline

Det er nemt at komme på Nordonline
Driver du virksomhed i Nordsjælland – opgrader eller tilmeld din virksomhed i dag og connect med dine kunder.