nordsjaelland

Fredensborg Bibliotek

fredensborg bibliotek

Fredensborg Bibliotek

Skræddersyet til familier, skoleelever og studerende

Fredensborg Bibliotek er skræddersyet til familier, skoleelever og studerende, som har brug for et sted at slappe af, lave gruppearbejde eller fordybe sig. Familieafdelingen, som vogtes af prins Christians store træhest, giver god plads til leg, oplæsning, workshops og hygge. Lektieområdet med dets whiteboard og sofa er perfekt til større børn og unge, som skal lave opgaver – og så er det godt adskilt fra avislæsesalen, hvor de lidt ældre uforstyrret kan nyde dagens avis og en kop kaffe fra automaten.

Fredensborg Bibliotek

Ud over funktionen som hyggeligt være- og aktivitetssted, er Fredensborg Bibliotek også velforsynet med bøger, musik, film, pc’er og meget andet. Samtidig kan foreninger komme og benytte sig af tre mødelokaler – når altså ikke biblioteket selv bruger dem til workshops, caféer, foredrag og andre spændende kulturelle arrangementer for både børn og voksne.

Alt dette og mere til kan man få adgang til med sundhedskort og pinkode fra 7-23 alle ugens syv dage. Skal man have hjælp fra personalet foregår det mandag-torsdag kl. 12-17 og lørdag 10-13.

Fredensborg Bibliotek
Jernbanegade 3
Post nr. 3480
By: Fredensborg
Tlf: +45 72562200
bibliotekerne@fredensborg.dk
Faciliteter

Andre fandt interessant

Kom på Nordonline

Det er nemt at komme på Nordonline
Driver du virksomhed i Nordsjælland – opgrader eller tilmeld din virksomhed i dag og connect med dine kunder.