Warning: The use statement with non-compound name 'AllowDynamicProperties' has no effect in /var/www/nordonline.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-user-frontend/wpuf.php on line 37
Danmarks Tekniske Museum - Nordsjælland
nordsjaelland

Danmarks Tekniske Museum

Danmarks tekniske museum -helsingør-nordsjælland

Danmarks Tekniske Museum

Danmarks Tekniske Museum er et oplevelsesunivers for nysgerrige børn og voksne.

Her kan I bruge alle jeres sanser i mødet med ny og gammel teknologi. Gå ind i flyene så motoren starter op, sæt dig godt til rette i en trolleybus eller tænd op for en af de mange modeller og få familieoplevelser for fuld kraft.

Om Danmarks Tekniske Museum

På Danmarks Tekniske Museum kan du opleve den teknologi, som har ændret vores liv gennem de seneste 150 år. Her kan du komme helt tæt på Hammelvognen, den ældste bil i verden som stadig kan køre, opleve Soyuz rumkapslen, der bragte den danske astronaut, Andreas Mogensen ud i rummet, eller være med til at løse store og små opgaver i museets MAKERSPACE.

Udstillingerne viser nogle af de mest banebrydende danske opfindelser fra det 20. århundrede – fra Ellehammers fly til LEGO-klodsen – og vi ser på, hvordan ny teknologi kan bidrage til at løse nogle af de store udfordringer, vi står overfor i dag.

Vi inviterer dig med på en rejse, der bygger bro mellem dig og Danmarks teknologihistorie og ser ind i fremtiden!

Danmarks Tekniske Museum
Fabriksvej 25
Post nr. 3000
By: Helsingør
Tlf: +45 49222611
info@tekniskmuseum.dk
Faciliteter
Gratis parkering, Parkering til rådighed, Gode Parkeringsforhold, Handicapvenlig, Toiletter, Cafe, Frokost, Udstedelse af gavekort, Familier med børn, Børn, Særlige lejligheder, Gratis WiFi, Familievenligt

Andre fandt interessant

Kom på Nordonline

Det er nemt at komme på Nordonline
Driver du virksomhed i Nordsjælland – opgrader eller tilmeld din virksomhed i dag og connect med dine kunder.