Fermentering
Fermentering er kulminationen af tid, sted og kultur.
Ordet ”fermentering” betyder ”at gære”.
Det bliver brugt bredt til at beskrive et væld af praksisser og processer, der kulminerer i tusinde af forskellige fødevarer og smagsoplevelser.
På vores fermenteringskurser fokuserer vi på fermentering af frugt og grønt med mælkesyrebakterier.
Vi dykker ned i fermenteringens historie og hvad fermentering kan.
Med 3 kogebøger om fermentering i bagagen har vi meget, vi gerne vil dele ud af.
Kurser
De forskellige kurser varierer i længde og sværhedshedsgrad, men vi garanterer, at vi kommer rundt i alle afkroge af emnet – og at alle kan være med.
I bliver præsenteret for både kimchi, kraut, kvass og kombucha og andre spændende fermenterede smagsgivere og condimenter.
Webinarer: Tag et kursus online
På vores webinarer kommer du helt tæt på forskellige emner inden for madlavning.
Du vil blive klogere på teknikker, råvarer og tilberedninger med en af vores dygtige kokke ved roret.
—
LEGEPLADSER