10 Bedste Sushi Restauranter

10 Bedste Sushi Restauranter

Udvalgt ud fra:

  • Menuer
  • Sortiment
  • Service
  • Priser
  • Beliggenhed
10 Bedste Sushi Restauranter

Vælg Sushi Restaurant

10 Bedste Sushi Restauranter

Maki Sushi

Humlebæk Center 28C
3050 Humlebæk
49 26 66 88
51 88 68 48

Ichigo Sushi
Vester Torv 18, Mørdrup
3060 Espergærde
32 17 88 88

Huang Cheng
www.huangcheng.dk

Ørnebjergvej 2
3650 Ølstykke
47 17 40 88

Sticks’n’Sushi
www.sushi.dk

Rungsted Havn 32
2960 Rungsted Kyst
33 22 62 42

LETZ SUSHI
www.letzsushi.dk
Rungsted Bytorv 3
2960 Rungsted Kyst
32 22 19 18

You Sushi
Nordre Jernbanevej 44
3400 Hillerød
32101818

Sachi Sushi
Stjernegade 18, st. sal.
3000 Helsingør
28 12 67 39

Sushi Taro
Stengade 4B
3000 Helsingør
28 83 31 19

Kawaii Zushi
Farum Hovedgade 79
3520 Farum
22 21 17 74
www.kawaiizushi.dk

Gourmet Sushi Nordsjælland
Søndre Jernbanevej 3B
3400 Hillerød
48 30 30 71
www.gsushi.dk

Unkai
Helsingørsgade 20, st. sal.
3400 Hillerød
25 41 77 99
unkaisushi.dk

Hokkaido Sushi
Vestergade 9D
3200 Helsinge
60 66 52 16
www.hokkaidosushi.dk

Sushi Restaurant Royal Taste
Slotsgade 61
3400 Hillerød
38 10 08 88

www.royal-taste.dk

Bomb Sushi
Hovedgaden 47A, st. sal. 1
3460 Birkerød
29 92 00 30

Bliv sponsor af Sushi Restauranter i Nordsjælland på Nordonline.dk

SPONSOR
Sushi Restaurant 

Adresse, by, postnr
Tel: +45 0000 0000

www.hjemmeside.dk
Email: info@mail.dk

Åbningstider
Mandag: 10.00-22.00
Tirsdag: 10.00-22.00
Onsdag: 10.00-22.00
Torsdag: 10.00-22.00
Fredag: 10.00-22.00
Lørdag: 10.00-22.00
Søndag: 12.00-22.00

Sushi Terminologi

  • Bara – Sushi ingredienser blandet sammen i en skål som ris salat.
  • Daikon – En hvid radise, der ofte serveres skiver i tynde strimler og syltede. Dette kan serveres i salat eller som garniture. Daikon har en meget mild smag.
  • Dashi – En japansk suppe lager fremstillet af tang eller andre ingredienser. Denne bouillon er grundlaget for mange supper og har en klar umami smag.
  • Futo Maki – Store eller store sushi ruller. Disse ruller indeholder mange ingredienser og serveres ofte som hovedret eller brændpunkt. Denne type ruller er blevet særlig populær i USA.
  • Maki Sushi – Sushi i form af en rulle. Sushi ris og andre ingredienser rulles inde i en ærme af nori tang, eller nogle gange andre “wrappers” som rispapir eller endda agurk.
  • Mirin – En japansk vin, der er lidt sød. Denne vin bruges mest til madlavning og kan tilføje dybde af smag til saucer og marinader.
  • Miso – Fermenteret sojabønnepasta, der bruges i mange supper, saucer og marinader. Miso tilbyder ikke kun ernæringsmæssige fordele, men det giver også en stærk umami smag til at balancere retter.
  • Nigiri Sushi – Et stykke frisk fisk, der toppe en haj af eddike krydret sushi ris. En lille dråbe af wasabi er undertiden anbragt mellem fisk og ris, eller et tyndt bånd af nori tang kan pakkes om begge.
  • Nori – Tynde plader af tang, der er blevet tørret og ristet for at forbedre smagen. Nori er den klassiske mørkegrøn tang, der ofte ses pakket udenfor sushirullerne.
  • Panko – Lette, sprøde japanske brødkrummer. Disse unikke brødkrummer er formet mere som flager end krummer, som giver dem deres unikke tekstur. Panko bruges som en crunchy topping eller belægning i sushi ruller og meget mere.
  • Ponzu – En lys, sød sovs, der normalt bruges til dipping.
  • Roe – Fiskæg eller kaviar. Roe bruges ofte til top eller frakke sushi ruller. De giver tekstur og en god salte smag.
  • Sake – Risvin, der kan serveres enten varmt eller koldt. I modsætning til almindelig vin er skyld destilleret og bør ikke være alderen.
  • Sashimi – Skiveskåret, frisk fisk. Selvom sashimi kan serveres med en skål af ren ris, serveres den ikke sammen med ris eller andre ingredienser.
  • Shoyu – Sojasovs. Sojasovs er lavet af fermenterede sojabønner og giver en god salt eller smagfuld smag til mad. Den bruges kun let for at accentere andre smag.
  • Soba – Boghvede nudler. Soba nudler er hjertelige og serveres ofte koldt og krydret.
  • Sushi – Ordet sushi refererer til ris, der er krydret med eddike og sukker. En lille mængde sukker opløst i eddike sprinkles over frisk kogt ris og derefter foldes ind. Eddike og sukker giver en unik let smag og tekstur. Enhver fisk og skaldyr, vegetabilsk eller anden ingrediens serveret i kombination med denne ris kan omtales som sushi.
  • Tamago – Det japanske ord for æg. Tamago serveres ofte som en sødet omelet, som derefter skiver og sættes på toppen af ​​en høj sushi ris.
  • Tataki – Finhakket.
  • Tempura – Kogt og dybfrit. Mange amerikanske sushi restauranter serverer nu tempura plader eller tempura rejer eller grøntsager inde i traditionelle sushi ruller.
  • Tofu – Sojabønnerør. Tofu alene har en meget mild smag, men bliver ofte marineret og vil absorbere smagene af fødevaren omkring den. Tofu kan spises frisk, stegt, grillet eller sauteret. Det bruges ofte som vegetarisk kilde til protein.
  • Wakame – En bred bladet tang med en næsten lækker tekstur. Denne tang er ofte lavet til en salat med sesamfrø, sesamolie og chili flager.
  • Wasabi – japansk peberrod. Denne grønne pasta serveres sædvanligvis sammen med sushi for at tilføre en blanding af varme og smag.